Avoin työpaikka

Full Stack Developer (JavaScript)


Oletko seuraava jäsen kasvavaan viisihenkiseen kehitystiimiimme? Knowit on voimakkaasti mukana asiakkaidensa uusissa ohjelmistokehitysprojekteissa ja etsii nyt joukkoonsa osaajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa kasvuliiketoimintaa sekä kehittää niin tiimin kuin omaa osaamistaan. Asiakasprojekteissamme pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa tukevia järjestelmiä yhdessä taitavan tiimin kanssa, niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille.

Tunnistat itsestäsi seuraavaa:

Sinulla on kokemusta web-kehityksestä JavaScript-stackilla. Olet tehnyt frontend-kehitystä jollain JavaScript-pohjaisella alustalla kuten Angular, React tai Vue. Hallitset myös backendien tekemisen Node.js:n päälle ja tarvittaessa sinulta taittuu myös Typescript.

Osaaminen seuraavissa katsotaan eduksi (muttei ole kynnyskysymys):

  • Java, Python, Scala
  • Microservices- / Serverless-arkkitehtuuri
  • SQL, NoSQL
  • Docker, Kubernetes
  • “Infrastructure as code”, esim. Ansible
  • CI/CD
  • Testiautomaatio


Viihdyt varmasti porukassa, mikäli nautit työstä osana taitavaa ja mukavaa tiimiä ja olet erittäin kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tulemme muokkaamaan rooliasi sinun vahvuuksiisi sopivaksi, samoin roolisi asiakasprojekteissa muovautuu oman kokemuksesi ja mielenkiintosi perusteella. Pääset myös yhdessä muun tiimin ja esimiehen kanssa suunnittelemaan oman osaamisesi kehittämispolun, vaikkapa ottamaan haltuun loputkin yllä mainitut teknologiat.

Meillä saat mukavat ja osaavat tiimikaverit!

Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla. Me Knowitilla arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, aivan Design District -alueen ytimessä.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Jani Koivulainen, Head of Software Development & Lead Architect, jani.koivulainen(a)knowit.fi, +358 40 865 4351
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole yhteydessä suoraan Noraan tai Janiin! Huom! Heinäkuun aikana lähetettyihin hakemuksiin vastaamme elokuussa, viimeistään 10.8.2020.

Grow. Create a difference. Together

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun