Avoin työpaikka

E-Commerce-kehittäjä

Erotatko konversion katalogista, SKU:n SPA:sta ja ehkä jopa Jacksonin Kramerista? Knowit Experience etsii kokenutta verkkokaupasta ja laadukkaasta koodista innostuvaa kehittäjää osaksi osaavaa tiimiä Helsingin Punavuoreen.

Olet etsimämme henkilö jos

 • Omaat kokemusta verkkokauppa- ja PIM-ratkaisuista (esim. Episerver, InRiver)
 • Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä .NET ympäristössä
 • Hallitset yleiset frontend-teknologiat (JavaScript, React, Angular, Gulp, Webpack)
 • Toimit tottuneesti DevOps-ympäristössä
 • Olet kiinnostunut seuraamaan teknologiaa sekä kehittämään ja jakamaan omaa osaamistasi.
 • Me Knowit Experiencellä arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Työskentelemme toimistollamme Helsingin Punavuoressa, mutta teemme päivittäin yhteistyötä Knowit Experiencen muiden pohjoismaisten toimistojen kanssa. Kanssamme pääset työskentelemään kansainvälisten E-Commerce -asiakkaidemme parissa. Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.


  Lisätietoja

  Miikka Roth, Head of Development, Knowit Experience, miikka.roth(a)knowit.fi, +358 40 501 2319
  Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

  Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


  Mukaan tiimiin?

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen portfoliosi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta, tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Miikkaan.


  Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

  Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet

  Sijainti Helsinki
  Aihe Experience
  Liiketoiminta-alue Experience
  Jaa
  Alkuun