Avoin työpaikka

E-Commerce-kehittäjä

Erotatko konversion katalogista, SKU:n SPA:sta ja ehkä jopa Jacksonin Kramerista? Knowit Experience etsii kokenutta verkkokaupasta ja laadukkaasta koodista innostuvaa kehittäjää osaksi osaavaa tiimiä Helsingin Punavuoreen.

Olet etsimämme henkilö jos

 • Omaat kokemusta verkkokauppa- ja PIM-ratkaisuista (esim. Episerver, InRiver)
 • Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä .NET ympäristössä
 • Hallitset yleiset frontend-teknologiat (JavaScript, React, Angular, Gulp, Webpack)
 • Toimit tottuneesti DevOps-ympäristössä
 • Olet kiinnostunut seuraamaan teknologiaa sekä kehittämään ja jakamaan omaa osaamistasi.
 • Me Knowit Experiencellä arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Työskentelemme toimistollamme Helsingin Punavuoressa, mutta teemme päivittäin yhteistyötä Knowit Experiencen muiden pohjoismaisten toimistojen kanssa. Kanssamme pääset työskentelemään kansainvälisten E-Commerce -asiakkaidemme parissa. Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.


  Lisätietoja

  Miikka Roth, Head of Development, Knowit Experience, miikka.roth(a)knowit.fi, +358 40 501 2319
  Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

  Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


  Mukaan tiimiin?

  Lähetä profiilisi ja mahdollinen portfoliosi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta, tai ole suoraan yhteydessä Noraan tai Miikkaan.

  Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

  Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet

  Sijainti Helsinki
  Aihe Experience
  Liiketoiminta-alue Experience
  Jaa
  Alkuun