DevOps-asiantuntija

Grow. Make a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Solutionsin kasvavaan testaus ja laadunvarmistus -yhteisöömme DevOps-asiantuntijoita vahvistamaan tiimejämme.


Luomme digitaalisia mahdollisuuksia ja pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme yhdistämällä strategisen bisnesälyn intohimoomme teknologiaa ja luovia ratkaisuja kohtaan. Oletko seuraava jäsen kasvavaan tiimiimme? Meillä pääset tekemään merkityksellisiä ja mielenkiintoisia asiakasprojekteja sekä kehittämään omaa osaamistasi moderneilla teknologioilla. Laadukkaaseen osaamiseemme luottavat useat asiakkaamme niin pk-seudulta, Tampereelta kuin Turusta.

DevOps-roolissa olet mukana asiakashankkeisissamme ratkaisemaan teknisiä haasteita ja kehittämään testiautomaatiota, työkaluja ja ajoalustoja. Pääset mukaan osaavaan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti tehokkuuden ja laadun haasteita. Me Knowitilla olemme ylpeitä asiantuntijuudestamme sekä roolistamme asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeiden sovelluksien laadukkuuden varmistamisessa ja kehittämisessä. Olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla.

Kokemuksemme mukaan rooli edellyttää

  • Kokemusta CI/CD-putken kehitystyöstä ja CI-työkalujen tuntemusta, kuten Jenkins/Hudson
  • Kokemusta testiautomaatioiden rakentamisesta
  • Kykyä kehittää SaaS-palveluita niin työkalujen kuin prosessien osalta

Sinulla on myös mielellään kokemusta seuraavista

  • Kokemusta ohjelmistotestauksesta ja kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
  • Käyttöliittymäautomaatiosta
  • Testauksenhallinnan työkaluista
  • Web-teknologioiden ymmärrystä
  • Kokemusta automaatioympäristön pystytyksestä
  • Yleisimmistä käyttöjärjestelmistä (Windows, Unix/Linux)

Mitä tarjoamme sinulle?

Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on asiantuntijana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana, liittyi se sitten yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden viestin päässä, jos hän ei satu istumaan viereisellä työpisteellä. Projektitiimimme työskentelevät usein asiakkaidemme toimitiloissa, minkä lisäksi tarjoamme modernit toimitilat Helsingin keskustassa. Näköalapaikkoja emme keskustan tiheän rakennuskannan vuoksi tohdi luvata, mutta uskallamme sanoa projektien ja tiimin olevan sen verran mainiot, että mieluummin niiden parissa päivänsä viettää kuin tuijottelisi ikkunasta ulos. Helsingin lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.Kiinnostuitko?

Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Sebastianiin, löydät hänen yhteystietonsa alta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Sebastian Stengård
Talent Acquisition Partner
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
email iconJaa sähköpostitse
Alkuun