Avoin työpaikka

Developer, C++ / Linux

Haluatko olla mukana mielenkiintoisissa kansainvälisissä tuotekehitysprojekteissa? Knowit etsii ohjelmistokehitystiimiinsä Hyvinkäälle lisää osaajia.

C++ / Linux Developer -tehtävässä osallistut sulautettujen Linux-pohjaisten automaatiojärjestelmien ohjelmistokehitystehtäviin ketterässä tiimissämme Hyvinkäällä. Tehtävässä menestyminen vaatii kivenkovaa sulautetun C++ -ohjelmoinnin osaamista käyttäen nykyaikaisia kirjastoja kuten STL ja Boost. Erilaisten mikrokontrollerien tuntemuksesta on suurta etua. Voit olla joko Back-End-, Front-End- tai UI-kehittäjä, tai vähän kaikkea näitä. Tärkeää on, että olet motivoitunut varmistamaan ohjelmiston laadun riittävillä yksikkötesteillä ja testiautomaatiolla.

Arkkitehtuuriosaaminen sekä hajautettujen järjestelmien, TCP/IP-verkkojen, tietoturva-asioiden, algoritmien ja elektroniikan tuntemus on eduksi. Käytämme moderneja pelivälineitä kuten C++11, STL, Boost, Qt, QML, Python, Git, Robot Framework, Jenkins, Buildroot, Yocto, Systemd, Scons,… Knowit on vahvasti kansainvälinen ja projekteissa tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueella.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja avoimesta paikasta antavat

Markku Degerholm, Senior Software Architect and Team Leader, markku.degerholm(a)knowit.fi, puh. +358 44 563 9408

Wilhelmina Suominen, Recruitment Coordinator, wilhelmina.suominen(a)knowit.fi, puh. +358 44 313 7271


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union's General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun