Avoin työpaikka

Data Platforms Practice Lead

Grow. Make a difference. Together.

Muotoilemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja - We are Makers of sustainable future


Kohti kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitaalisuuden avulla. Haluaisitko tulla matkaamme?


Data Driven Services -yksikössämme autamme asiakkaitamme saavuttamaan kestävää kasvua ja kilpailuetua dataohjatun liiketoiminnan avulla. Yksikössämme on 40 datan ja analytiikan kovan luokan asiantuntijaa luomassa loputtomia datamahdollisuuksia asiakkaillemme. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme tiimiimme kokenutta Data Platforms Practice Leadia johtamaan ja kehittämään Data Platforms -tekemistämme. 

Roolisi datayksikössämme on vastuullinen ja näkyvä. Ydintehtäviäsi on kehittää liiketoimintaamme osallistumalla aktiivisesti pre-salesiin, markkinointiin ja tarjoustyöhön. Data Platform -tekemisemme leadina pääset vetämään vaativia arkkitehtuurisuunnitteluja, sekä vastaamaan että toimituksemme kohtaavat asiakkaalle luvattua. Tämän lisäksi osallistut partner-yhteistyöhömme (AWS, Microsoft, Snowflake ja DBT), pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin, sekä osallistumaan Business Unitin ohjausryhmäämme. Tässä roolissa ei ole esihenkilövastuuta, mutta johtavana asiantuntijana olet tärkeä tekijä muiden Data Engineeriemme tekemisen ohjaamisessa. Työskentelet myös läheisessä yhteistyössä asiakasvastaavien, muiden praktiikoiden leadien sekä eri projektien asiantuntijoiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja isosta asiantuntijuudestamme. Maker-asenteen lisäksi toivoisimme sinulta vahvaa asemoitumista johtajuuden osalta: ymmärrystä Modern Data Stack -trendeistä, uskallusta katsoa tulevaan ja haastaa mennyttä, sekä näkemystä suunnitella asiakkaidemme data- ja liiketoimintatarpeita vastaavia ratkaisuja.

Lisäksi, toivoisimme että 

  • Sinulla on usean vuoden kokemus Data Platformien rakentamisesta (tiedon lataukset, muunnokset, varastointi, mallinnusmenetelmät, DW-automaatiot)
   • Sinulla on vahva teknologiaosaaminen
   • Olet mukavuusalueellasi asiakasrajapinnassa ja sinulta löytyy kykyä sekä      kiinnostusta sparrata asiakkaitamme soveltuvimpien ratkaisujen löytämiseksi
   • Olet työskentelytavoiltasi analyyttinen ja ratkaisukeskeinen
   • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot suomen- ja englanninkielellä


   Muita avainsanoja: Data Factory, Databricks, Data Lake, ELT, SQL


   Mitä tarjoamme sinulle?

   Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille mukava ja toimiva työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, sekä ergonomiset työvälineet. Tämä rooli on vakituinen ja kokopäiväinen ja meillä on mahdollista työskennellä hybridimallilla. Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

   Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. Monipuolinen datatekemisemme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen data platformeja laajemmaksi, sekä pääset osaksi mielenkiintoisia asiakkuuksia ja vaikuttamaan tulevaisuuden datatekemiseemme.

    Kiinnostuitko?

    Oletko sinä seuraava Makerimme? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää!

    Luemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan kanssasi. Halutessasi lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition Specialistiimme Sofia Hirvoseen, löydät hänen yhteystietonsa Career-sivultamme.

    Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

    #LI-SH1

    Sofia Hirvonen
    Talent Acquisition Specialist
    Ota yhteyttä
    Ota yhteyttä
    Alkuun