Avoin työpaikka

Data Platform Architect

Grow. Make a difference. Together.

Muotoilemme, rakennamme ja ylläpidämme kestäviä tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja - We are Makers of sustainable future


Data Driven Services -yksikössämme autamme asiakkaitamme saavuttamaan kestävää kasvua ja kilpailuetua dataohjatun liiketoiminnan avulla. Yksikössämme on 40 datan ja analytiikan kovan luokan asiantuntijaa luomassa loputtomia datamahdollisuuksia asiakkaillemme. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkomme vahvistukseksi kokenutta Data Platform Architectia.

Data Platform Architectina Knowitilla olet etujoukoissamme sekä suunnittelemassa että luomassa huippuluokan dataratkaisuja ja auttamassa asiakkaitamme valjastamaan datan hyödyt liiketoiminnassaan. Tässä roolissa sinulla on oiva mahdollisuus päästä loistamaan ammattitaidollasi sekä jatkojalostamaan ja kehittämään Data Driven Services -tekemistämme. 

Ennen kaikkea olet tiedon asiantuntija: ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnalliset tarpeet ja pystyt toteuttamaan ratkaisut moderneilla arkkitehtuuriratkaisuilla sekä teknologioilla.

 

Työskentelet muun muassa näiden tehtävien parissa:

 • Autat ja konsultoit asiakkaitamme ymmärtämään kuinka oikeanlainen dataratkaisu tuo lisäarvoa liiketoimintaan
 • Suunnittelet ja toteutat juuri asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia dataratkaisuja
 • Toimit tech lead -tyyppisessä roolissa asiakastoteutuksissa
 • Toimit aktiivisessa roolissa asiakasrajapinnassa sekä tarjoustyössä
 • Omalla asiantuntijuudellasi kehität ja tehostat projektiemme toimintatapoja tuoden uusia näkökulmia ja täten viet dataliiketoimintaamme eteenpäin


Mitä toivomme sinulta?

Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja isosta asiantuntijuudestamme. 

Maker-asenteen lisäksi toivoisimme sinulta vahvaa ymmärrystä Modern Data Stack -trendeistä, uskallusta katsoa tulevaan ja haastaa mennyttä, sekä näkemystä suunnitella asiakkaidemme data- ja liiketoimintatarpeita vastaavia ratkaisuja.

Lisäksi, toivoisimme että:

  • Sinulla on kokonaisvaltaista ymmärrystä datasta ja sen käsittelystä ja kykenet toteuttamaan moniulotteisia ratkaisuja siihen
   • Sinulla on vahva teknologiaosaaminen sekä aiempaa hands-on kokemusta erilaisista moderneista toteutuksista
   • Olet luonteva asiakasrajapinnassa ja se on sinulle tuttua. Sinulta löytyy sekä kykyä että kiinnostusta sparrata asiakkaitamme soveltuvimpien ratkaisujen löytämiseksi
   • Omaat analyyttisen ja ratkaisukeskeisen lähestymistavan sekä työskentelyotteen työhösi
   • Sinulta löytyy vahvaa Azure- tai AWS-osaamista ja avoimuutta työskennellä molempien teknologioiden kanssa
   • Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä


   Muita avainsanoja: AWS, Azure, Snowflake, DBT, Synapse, Databricks, SQL, Data Lake, Data Factory


   Mitä tarjoamme sinulle?

   Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille rento, toimiva ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, sekä ergonomiset työvälineet. Tämä rooli on vakituinen ja kokopäiväinen ja meillä on mahdollista työskennellä hybridimallilla. Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

   Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme. Monipuolinen datatekemisemme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen, sekä pääset aidosti vaikuttamaan ja muokkaamaan tulevaisuuden datatoimintaamme.

    

    Jutellaanko lisää?

    Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

    Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Annastiinaan, löydät hänen yhteystietonsa alta.

    Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

    Annastiina Korpi
    Talent Acquisition Partner (Data)
    Alkuun