Avoin työpaikka

Customer Experience Consultant


Knowit Experience hakee asiakaskokemuksen konsulttia osaksi CX-tiimiään Helsingin Punavuoreen. Etsimme henkilöä, joka auttaa kehittämään asiakkaidemme asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissa, kansainvälisesti.

Me Knowitilla uskomme, että asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa voi kasvattaa yhdistämällä laadukkaan asiakaskokemuksen ja toimivan teknologisen ympäristön. Sinun arkesi koostuisi mielenkiintoisista projekteista ja asiakkuuksista, joissa pääsisit konsultoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaskokemukseen liittyviä toimenpiteitä muun muassa markkinoinnin automaation, personoinnin ja datan avulla.

Olet analyyttinen ongelmanratkaisija, joka keksii luovia ratkaisuja asiakkaillemme. Sinulla on kokemusta projektinjohtamisesta ja olet työskennellyt digi-, viestintä- tai markkinointitoimistossa aikaisemmin. Olet kunnianhimoinen ja tavoitteellinen kaikessa mitä teet, mutta nautit muustakin kuin työnteosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan position huikeilla kehitys- ja kasvumahdollisuuksilla.

Olet oikea henkilö jos

  • Sinulla on 2-5 vuoden kokemus digi-, viestintä- tai markkinointitoimistosta.
  • Kommunikoit ja kirjoitat suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on etua.
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta sisältö-/inbound markkinoinnista, markkinoinnin automaatiosta tai personoinnin konsultoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta.
  • Olet strateginen suunnittelija, joka keksii luovia ratkaisuja ja saa vietyä ne käytäntöön.
  • Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta tiedät, että suuret asiat saadaan aikaiseksi yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.
  • Tuot jatkuvasti uusia ideoita ongelmien ratkaisemiseksi.
  • Ymmärrät datan tärkeyden ja osaat hyödyntää modernia teknologiaa ja työkaluja (CMS, markkinoinnin automaatio ja muut digitaalisen markkinoinnin työkalut).

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Max Tötterman, Customer Experience Strategist, Knowit Experience, max.totterman(a)knowit.fi, +358 50 3744686.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Mukaan tiimiimme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta 7.1.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.

Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun