Avoin työpaikka

Customer Experience (CX) Strategist

Knowit Experience etsii digitaalisen asiakaskokemuksen strategia osaksi CX-tiimiään Helsingin Punavuoreen. Etsimme henkilöä, joka auttaa kehittämään asiakkaidemme asiakaskokemusta ja liiketoimintaa digitaalisissa kanavissa, kansainvälisesti.

Me Knowitilla uskomme, että asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa voi kasvattaa yhdistämällä laadukkaan asiakaskokemuksen ja toimivan teknologisen ympäristön. Konsultoit, suunnittelet ja kasvatat asiakkaidemme liiketoimintaa muun muassa markkinoinnin automaation, personoinnin ja datan avulla.

Olet oikea henkilö jos

  • Hallitset asiakaskokemuksen strategiasta suunnitteluun ja toteutukseen.
  • Sinulla on 3-5 vuoden kokemus ja vahvoja näyttöjä digitaalisten asiakaskokemusten (CX/UX) tuloksekkaasta kehittämisestä.
  • Ymmärrät datan tärkeyden ja osaat hyödyntää analytiikkatyökaluja osana projektejasi.
  • Sinulla on kokemusta markkinointiteknologioista ja verkkokaupasta.
  • Olet strateginen suunnittelija, joka keksii luovia ratkaisuja ja vie ne käytäntöön.
  • Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta tiedät, että suuret asiat saadaan aikaiseksi yhteistyössä muiden ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.
  • Kommunikoit ja kirjoitat suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on etua.


Me Knowit Experiencellä arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Yli 600 henkilön pohjoismaisessa organisaatiossamme sinulla on erinomaiset kehitysmahdollisuudet ja työssäsi pääset toimimaan alansa johtavien yritysten, kansainvälisten asiakasprojektien ja parhaiden asiantuntijoiden kanssa.


Lisätietoja

Kim Aalto, Head of CX, Knowit Experience, kim.aalto(a)knowit.fi, +358 050 310 0767

Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen portfoliosi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Experience
Liiketoiminta-alue Experience
Jaa
Alkuun