Avoin työpaikka

Avoin hakemus / Open application

Jos avoimien työpaikkojen listaltamme ei löydy osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivaa tehtävää, lähetä meille avoin hakemus.

Olemme aina kiinnostuneita uusista tekijöistä. Kerro lyhyesti mitkä ovat osaamisesi parhaat palat ja mistä olet itse kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Osa tiimeistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa.

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Täällä pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.


Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko ajan. Tervetuloa!


Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu

Sijainti Helsinki
Aihe Avoin hakemus
Liiketoiminta-alue Other
Jaa
Alkuun