Avoin työpaikka

Avoin hakemus / Open application

Jos avoimien työpaikkojen listaltamme ei löydy osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivaa tehtävää, lähetä meille avoin hakemus.

Olemme aina kiinnostuneita uusista tekijöistä. Kerro lyhyesti mitkä ovat osaamisesi parhaat palat ja mistä olet itse kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Osa tiimeistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Design District alueen ytimessä.

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Täällä pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.


Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko ajan. Tervetuloa!


Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1800 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com.

Sijainti Helsinki
Aihe Avoin hakemus
Liiketoiminta-alue Other
Jaa
Alkuun