Avoin työpaikka

Avoin hakemus / Open application

Jos avoimien työpaikkojen listaltamme ei löydy osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivaa tehtävää, lähetä meille avoin hakemus.

Olemme aina kiinnostuneita kasvattamaan tiimejämme uusilla osaajilla. Kerro lyhyesti mitkä ovat osaamisesi parhaat palat ja mitä itse haluaisit tehdä seuraavaksi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Osa tiimeistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa.

Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mukavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Täällä pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: https://we.knowit.fi/
Tutustu knowitlaisiin: https://www.knowit.fi/ura-knowitilla/knowitlaiset/


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole yhteydessä suoraan recruiting@knowit.fi .


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Avoin hakemus
Liiketoiminta-alue Other
Jaa
Alkuun