Avoin työpaikka

Avoin hakemus / Open application

Jos avoimien työpaikkojen listaltamme ei löydy osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivaa tehtävää, lähetä meille avoin hakemus.

Olemme aina kiinnostuneita uusista tekijöistä. Kerro lyhyesti mitkä ovat osaamisesi parhaat palat ja mistä olet itse kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Osa tiimeistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa.

Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Täällä pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko ajan. Tervetuloa!


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union's General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details.

Sijainti Helsinki
Aihe Avoin hakemus
Liiketoiminta-alue Other
Jaa
Alkuun