Avoin työpaikka

Automaatioarkkitehti

Knowit etsii testiautomaatiotiimiinsä uusia osaajia.

Automaatioarkkitehtina autat asiakkaitamme heidän teknisissä haasteissaan ja olet mukana valitsemassa sekä suunnittelemassa parhaita ratkaisuja sekä työkaluja asiakkaan testiautomaatioprojekteihin. Pääset mukaan Knowitin kovanluokan tiimiin, joka ratkoo jatkuvasti tehokkuuden ja laadun haasteita. Laadukkaaseen osaamiseemme luottavat useat asiakkaamme kuten mm. Trafi, ASSA ABLOY, Keva, Veikkaus ja Eläketurvakeskus.

Oletko etsimämme henkilö?

 • Hahmotat hyvin koko ohjelmistokehityksen elinkaaren
 • Omaat monipuolista kokemusta testiautomaatiosta ja sen työkaluista
 • Kokemus ohjelmistorobotiikasta katsotaan eduksesi
 • Olet kiinnostunut rakentamaan uutta liiketoimintaa yhdessä asiakkaan kanssa
 • Osaat hahmottaa parhaat tekniset toteutukset niin projekti- kuin asiakaskohtaisesti
 • Seuraat ja kokeilet aktiivisesti uusia teknologioita
 • Hallitset testiautomaation yleisimpiä teknologioita (esim. Robot Framework)
 • Toimit tottuneesti DevOps-ympäristössä
 • Olet tiimipelaaja ja nautit työstä osana taitavaa ja mukavaa tiimiä
 • Hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielen
 • Olet kiinnostunut kehittämään ja jakamaan omaa osaamistasi


Grow, Create a difference, Together

Meillä saat mahtavat ja osaavat tiimikaverit! Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset edut. Pääset myös kehittämään ja kouluttamaan itseäsi - olemme ISTQB:n platinakumppani ja johtava kouluttaja ketterän kehityksen, testauksen, automaation ja DevOpsin alueilla. Me Knowitilla arvostamme kokemusta, näkemystä, avoimuutta, luottamusta ja yhdenvertaisuutta. Tuemme osaamisesi kehittämistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Suuri osa tiimistämme työskentelee asiakkaidemme luona, mutta vietämme myös usein aikaa yhdessä erilaisissa tapaamisissa ja tapahtumissa. Omat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, aivan Design District alueen ytimessä.

Tutustu verkkosivuihimme: http://www.knowit.fi
Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja

Timo Vikgren, Senior Manager, Operations, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308
Nora Alavuo, Talent Management Lead, nora.alavuo(a)knowit.fi, puh. +358 40 3400 612

Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 8.3.2019 ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme: www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun