Agile Coach

Grow. Make a difference. Together.

Me suunnittelemme, rakennamme, testaamme ja ylläpidämme kestäviä digitaalisia palveluita, sekä kuljemme asiakkaidemme rinnalla heidän ketterien digimuutosten matkoillaan.

Tervetuloa mukaan!


Etsimme nyt Knowit Solutionsin kasvavaan testaus ja laadunvarmistus -yhteisöömme Agile Coachia vahvistamaan tiimejämme.


Etsimme kokenutta ketterän kehityksen osaajaa luotsaamaan asiakkaitamme liiketoiminnan, organisaation, toimintamallien ja tiimien ketteröittämisessä. Olet innostunut ja kiinnostunut uusista ratkaisuista ja etsit koko ajan tapoja auttaa ja kehittää niin asiakkaitamme kuin itseäsikin. Agile Coaching on palvelutehtävä, jossa käytät ja jaat omaa osaamistasi auttaaksesi valmennettavaa parantamaan omaa suoritustaan.

Kokemuksemme mukaan tehtävässä pärjää tekijä, joka omaa:

 • palavaa halua kehittää asiakkaiden toimintaa
 • valmennus- ja fasilitointikokemusta
 • kokemusta ja laajaa ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (esim. Lean / Agile / Scrum / Kanban / SAFe / LeSS jne.)
 • kykyä hahmottaa organisaatio, sen nykyiset toimintatavat ja tärkeimmät kehityskohteet
 • laaja-alaista liiketoiminta- ja prosessiosaamista
 • kykyä ja halua esiintyä
 • myyntihenkisyyttä ja kykyä visualisoida ratkaisuja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi
 • kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
 • intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat äärimmäisen tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin keskustassa, mutta työtehtävä edellyttää usein myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa. Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla


  Mitä tarjoamme sinulle?

  Me Knowitilla arvostamme monipuolista ja niin kutsuttua generalisti -osaamista teknisessä mielessä, mutta samalla myös syvempää osaamista joltain spesifiltä osaamisalueelta.

  Jotta tämä ei olisi myöskään vain yksipuolinen toivomuslista, niin haluamme, että sinulla on asiantuntijana mahdollisuus vaikuttaa rooliisi ja ottaa vastuuta kehittymisestäsi meidän tukemana, liittyi se sitten yksittäiseen osaamisalueeseen liittyen tai pidempään polkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

  Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään, meillä rento ja ammattimainen työyhteisö on itseisarvo, ja tiimikaveri on aina vähintään yhden viestin päässä, jos hän ei satu istumaan viereisellä työpisteellä. Projektitiimimme työskentelevät usein asiakkaidemme toimitiloissa, minkä lisäksi tarjoamme modernit toimitilat Helsingin keskustassa. Näköalapaikkoja emme keskustan tiheän rakennuskannan vuoksi tohdi luvata, mutta uskallamme sanoa projektien ja tiimin olevan sen verran mainiot, että mieluummin niiden parissa päivänsä viettää kuin tuijottelisi ikkunasta ulos. Helsingin lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella, Turussa sekä Oulussa.

  Tarjoamme sinulle totta kai myös kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja urasi boostaamiseen.

  Meiltä saat luottamusta ja vastuuta, ja teemme parhaamme, että sinulla on toiveisiisi istuvat ammatilliset mahdollisuudet onnistua tiimissämme.


  Kiinnostuitko?

  Oletko sinä kenties seuraava Makerimme? Jos yllä oleva kuvaus osui yksiin sinun ammatillisten mielenkiinnon kohteittesi kanssa, ja voisit nähdä itsesi meidän riveissämme, niin me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

  Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat kuulla roolista tai meistä lisää, niin voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Sebastianiin, löydät hänen yhteystietonsa alta.

  Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

   

  Sebastian Stengård
  Talent Acquisition Partner
  Ota yhteyttä
  Ota yhteyttä
  email iconJaa sähköpostitse
  Alkuun