Avoin työpaikka

Agile Coach


Etsimme kokenutta ketterän kehityksen osaajaa luotsaamaan asiakkaitamme liiketoiminnan, organisaation, toimintamallien ja tiimien ketteröittämisessä. Olet innostunut ja kiinnostunut uusista ratkaisuista ja etsit koko ajan tapoja auttaa ja kehittää niin asiakkaitamme kuin itseäsikin. Agile Coaching on palvelutehtävä, jossa käytät ja jaat omaa osaamistasi auttaaksesi valmennettavaa parantamaan omaa suoritustaan.

Kokemuksemme mukaan tehtävässä pärjää tekijä, joka omaa:

  • palavaa halua kehittää asiakkaiden toimintaa
  • valmennus- ja fasilitointikokemusta
  • kokemusta ja laajaa ymmärrystä ketteristä toimintatavoista (esim. Lean / Agile / Scrum / Kanban / SAFe / LeSS jne.)
  • kykyä hahmottaa organisaatio, sen nykyiset toimintatavat ja tärkeimmät kehityskohteet
  • laaja-alaista liiketoiminta- ja prosessiosaamista
  • kykyä ja halua esiintyä
  • myyntihenkisyyttä ja kykyä visualisoida ratkaisuja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi
  • kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäväkokonaisuuksia
  • intohimoa ja innovatiivisuutta jatkuvaan parantamiseen
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Roolissasi pääset osaksi liiketoimintamme ydintä ja osallistumaan sen kehittämiseen. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että yrityksemme koko henkilöstön kanssa, joten aktiivisuus ja sosiaaliset taidot ovat äärimmäisen tärkeitä. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa, mutta työtehtävä edellyttää usein myös työskentelyä asiakkaidemme tiloissa. Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Grow, Create a difference, Together

Kehitämme jatkuvasti yhdessä toimintaamme ja työtapojamme. Etsimme joukkoomme parhaita osaajia ja mukavia työkavereita. Tarjoamme tekemistäsi, osaamistasi ja asennettasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja toimivat edut, kuten lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut sekä hammashoidon vuositarkastuksen.

Tutustu verkkosivuihimme: https://www.knowit.fi/
Tutustu työntekijöidemme blogiin: https://we.knowit.fi/

Lisätietoja

Henri Grönblom, Head of Lead Consulting, henri.gronblom(a)knowit.fi, +358 40 849 6298
Timo Vikgren, Senior Operations Manager, timo.vikgren(a)knowit.fi, puh. +358 50 303 9308.

Mukaan tiimiimme?

Lähetä profiilisi meille tämän sivun hakutoiminnon kautta tai ole suoraan yhteydessä Henriin tai Timoon.


Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2 400 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR, EU 2016/679] ja Suomen henkilötietolain [523/1999] mukaisesti. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Sijainti Helsinki
Aihe Solutions
Liiketoiminta-alue Solutions
Jaa
Alkuun