Yrityskauppa on valmis – luomme parhaat asiakaskokemukset nyt yhdessä

Julkaistu 17 joulu 2020

Norjan kilpailuviranomainen hyväksyi Creunan hankinnan marraskuun lopussa, ja joulukuun 1. päivästä alkaen olemme olleet yksi ja sama yritys. Toivotamme uudet työntekijämme iloisin mielin tervetulleiksi mukaan, ja odotamme kovasti parhaiden asiakaskokemusten luomista yhdessä.

Lokakuun 22. päivänä ilmoitettiin, että Knowit ostaa Creunan. Yrityskaupan myötä Knowit Experience muuttui noin 600 työntekijän yrityksestä 900 henkilön työllistäjäksi Pohjoismaissa. Norjan lainsäädännön mukaan yrityskauppa ei ole hyväksytty, ennen kuin Norjan kilpailuviranomainen on käsitellyt ja hyväksynyt hankinnan.

”Juuri nyt koordinoimme prosesseja täyttä vauhtia saadaksemme uudet kollegamme omille paikoilleen ja tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Olemme odottavaisia ja iloisia sen osalta, että voimme nyt yhdessä luoda mahdollisuudet olla Pohjoismaiden monipuolisin ja datavetoisin asiakaskokemustoimisto”, Göteborgissa toimivan Knowit Experiencen toimitusjohtaja Måns Hjertstrand sanoo.

Knowit Experiencen asiakaskokemustarjonta on nyt yhdistetty Creunaan, joten asiakkaiden saatavilla on yksi maan monipuolisimmista ja menestyneimmistä digitaalisia asiakaskokemuksia tarjoavista toimistoista.

”Pystymme nyt tarjoamaan entistä luovempia ja asiakaslähtöisimpiä käyttäjäkokemuksia, ja lisäksi meillä on enemmän kapasiteettia ja joustavuutta teknologian kehittämisessä. Olemme saaneet vahvistukseksi lisää osaavia kollegoita, jotka parantavat asiakasprojektiemme laatua entisestään”, Måns kertoo.

Asiakaskokemuksen tuottaminen kuuluu sekä Knowitin että Creunan keskeiseen toimintaan. Meillä on päällekkäistä mutta myös täydentävää osaamista ja yhdistymisen myötä vahvistamme asemaamme Ruotsin monipuolisimpana asiakaskokemustoimistona.

Täältä voit lukea lisää yrityskaupan taustoista.

Alkuun