Kuinka rekrytoit robotit osaksi tiimiäsi?

Julkaistu 14 helmi 2019

Tule kuuntelemaan käytännön kokemuksia robottityöntekijöistä - tämän tilaisuuden keskiössä sisällöllisesti on robottien liiketoimintahyödyt, ei niinkään teknologiset ratkaisut.

Tietotyöläisen tekemää työtä jäljittelevät robotit ovat yritysten työjuhtia, jotka tärkeänä osana työyhteisöä suorittavat niille määritellyt tehtävät väsymättä ja virheettömästi. Knowit on toimittanut ohjelmistorobotiikan ratkaisuja useille kymmenille asiakkaille Suomessa. Monella toteutetuista roboteista on omat erisnimet, ja joillakin jopa oma paikka organisaatiokaaviossa. 

Aamiaisseminaarissamme Bernerin osastonjohtaja Pauliina Bovellán ja Evli Pankin johtaja Juho Mikola kertovat käytännön kokemuksia ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä ja sen eduista. Knowitin asiantuntijat esittelevät, kuinka liiketoiminnan älykäs automaatio hallitaan tehokkaasti Robot Frameworkin uudella työkalulla.

Seminaari pidetään Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin Kauppatorin kupeessa. Ennen seminaaria klo 6.30 – 8.30 välisenä aikana tapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus uida ja saunoa merikylpylässä.

Alkuun