Pakolaislasten hyväksi kerättiin yli 33 000 euroa

Julkaistu 16 tammi 2020

Joulukuussa me Knowitilla yhdessä kollegoidemme, ystävien ja asiakkaiden kanssa keräsimme yli 33 000 euroa UNHCR:n Educate a Child -projektin hyväksi. Jokaista lahjoitettua kruunua kohden Knowit lahjoitti kaksi kruunua.

Maailmassa on yli 3,7 miljoonaa pakolaislasta, joilla ei ole mahdollisuutta käydä koulua ja saada opetusta. Tähän on useita syitä: köyhyys, konfliktit, puutteellinen koulutuksen saatavuus, epäpätevät opettajat, taloudelliset syyt ja vastaavat.

– Tätä ei voi hyväksyä. Meidän täytyy ryhtyä toimenpiteisiin yhdessä, jotta näille lapsille ja nuorille avautuu mahdollisuus saada koulutusta, toteaa Knowitin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Per Wallentin.

Siksi Knowit käynnisti keräyksen UNHCR:N Educate a Child -projektin hyväksi. Yhdessä kollegoiden, ystävien ja asiakkaiden kanssa onnistuimme joulukuussa keräämään yli 33 000 euroa (349 000 Ruotsin kruunua). Ne käytetään lyhentämättöminä pakolaislasten hyväksi, jotta he saavat mahdollisuuden käydä koulua. 

– Haluamme kiittää kaikkia osallistuneita. Näiden rahojen turvin 823 lasta saa mahdollisuuden käydä koulua vuoden ajan, kertoo Per.

Alkuun