Knowit jatkaa investoimista pilviliiketoimintaan

Julkaistu 22 joulu 2022

Knowit on solminut Amazon Web Servicesin (AWS) kanssa 5-vuotisen strategisen yhteistyösopimuksen vauhdittaakseen asiakkaiden digitaalista transformaatiota Pohjoismaissa. Vahvistamalla yhteistyötä AWS:n kanssa, näemme suuren kasvupotentiaalin pilviliiketoiminnalle Pohjoismaissa. Lisääntyvä yhteistyö ja kumppanuus AWS:n kanssa tulee tarjoamaan asiakkaillemme uusinta teknologiaa ja tukea.

Pilvipalvelujen kysyntä kasvaa kulutustottumusten muuttuessa ja uusimman teknologian tarjoamien mahdollisuuksien myötä. Useiden alojen organisaatiot haluavat modernisoida infrastruktuuriaan ja hyödyntää pilviteknologiaa parantaakseen toimintansa tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä kehittääkseen uusia liiketoimintamalleja ja asiakaskokemusta. Investoimalla pilviliiketoimintaamme pidämme huolen, että pystymme tukemaan yrityksiä ja organisaatioita siirtymisessä pilveen sekä digitaalisen transformaation vauhdittamisessa.

"Näemme suuren kasvupotentiaalin kaikissa Pohjoismaissa, ja lisäksi kartoitamme uusia mahdollisuuksia myös Pohjoismaiden ulkopuolella yhdessä sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaidemme kanssa. Pitkäikäinen ja vahvistunut kumppanuutemme AWS:n kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten pystymme jatkossakin tukemaan asiakkaita pilveen siirtymisessä", sanoo Knowitin pilvipalveluista vastaava Tony Hendrell.

Pohjoismaisen ekosysteemin rakentaminen

Pilviliiketoiminta on yksi tunnistetuista kasvualueista Knowitilla ja houkuttelevan ekosysteemin kehittämistä tullaan jatkamaan niin nykyisille kuin tuleville työntekijöille sekä kumppaneille. Keskiössä on etenkin pohjoismaisen yhteistyön lisääminen, jotta asiakkaiden kysyntään pystytään jatkossakin vastaamaan alan uusimmalla tietotaidolla.

"Vahvistamalla yhteistyötämme AWS:n kanssa tuomme entistä enemmän AWS-osaamista lähemmäksi asiakkaitamme ja tulemme olemaan vahvasti läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat. Ruotsin AWS datakeskus ja uudet Local Zonet Suomessa, Norjassa ja Tanskassa mahdollistavat, että pystymme auttamaan asiakkaita hyödyntämään paikallisia AWS-palveluita tehokkaasti”, sanoo Sami Lehtinen, Knowitin AWS Business Alliance Lead.

"Luotamme ekosysteemien ja verkostoitumisen voimaan ja uskomme, että tämänkaltaisilla toimenpiteillä pystymme tukemaan asiakkaitamme vastaamaan liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömahdollisuuksia alan toimijoiden välillä, kuten esimerkiksi uusien ISV-ratkaisujen hyödyntäminen osana portfoliotamme ", sanoo Knowitin pilvipalveluista vastaava Tony Hendrell.

Paketoidut ratkaisut vauhdittamaan kasvua

Nopea innovointitahti ja uudet paketoidut ratkaisut varmistavat, että asiakkaamme pystyvät vastaamaan liiketoimintaympäristön alati muuttuviin tarpeisiin kustannustehokkaasti ja kestävästi.

"Tavoitteena on luoda palvelupaketteja, jotka ovat helppoja ottaa käyttöön sekä integroida osaksi nykyisiä ratkaisuja. Haluamme olla asiakkaidemme tukena ja opastaa heitä koko pilvimatkan aikana,” sanoo Sami Lehtinen, Knowitin AWS Business Alliance Lead.

Knowit on yhdessä AWS:n kanssa on tunnistettu kolme kasvualuetta:

AWS:n pilvinatiivi data-alusta

Pilvinatiivi data-alusta AWS:ssä mahdollistaa, että pilvessä olevia tietoja pystytään hyödyntämään liiketoiminnan edistämiseen ja siirtymään kohti datalähtöistä päätöksentekoa. Ratkaisu on modulaarinen ja joustava sisältäen AWS:n natiivi komponentteja, jotta pystytään vastaamaan asiakkaiden eri tarpeisiin eri pilvimatkan vaiheilla.

 Knowitin avulla Finnpark visualisoi vaikuttavan tietovaraston. Lue lisää casesta.

Pilven modernisointi migraation jälkeen

Uusi portfoliomme tulee viemään migraatio- ja modernisaatiokyvykkyytemme seuraavalle tasolle. Hyödynnämme AWS Well Architected Frameworkia varmistaaksemme kustannustehokkaan, turvallisen ja kestävän pilvimatkan asiakkaillemme migraatiovaiheen aikana ja sen jälkeen.

 Olemme Alma Median luottokumppani Oracle-tietokantojen siirtämisessä AWS pilveen. Lue lisää casesta.

Managed Service Provider

Autamme hyödyntämään AWS:n pilvipalveluita tehokkaasti ja joustavasti. Ylläpitopalvelumme sisältävät mm. 24/7 tukipalvelun, päivystyspalvelut ja AWS-infrastruktuuri ja -arkkitehtuuriosaamisen yhdessä paketissa.

 Olemme Valmetin pääasiallinen AWS-kumppani ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti Valmetin AWS-palveluista. Lue lisää kumppanuudestamme.

Ota yhteyttä
Tony Hendrell
CEO, Knowit Managed Services Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun