Knowitin Kari Kakkonen jälleen testausalan järjestön ISTQB:n luottamustehtävään

Julkaistu 24 huhti 2017

Knowit Oy:n Quality and Competences -osaamiskeskuksen vetäjä Kari Kakkonen (oikealla) on valittu toistamiseen International Software Testing Qualifications Boardin (ISTQB:n) globaaliin Executive Committeehen.

Kakkonen nimitettiin Executive Committeen varainhoitajaksi ISTQB:n General Assembly -tapaamisessa Limassa maaliskuun lopussa. ISTQB:n globaalin organisaation Executive Committeen valittiin yhteensä neljä jäsentä seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

”Olemme todella ylpeitä Karin saamasta merkittävästä kansainvälisestä tunnustuksesta. Kari ja Knowit ovat pitkäjänteisesti tehneet töitä testauskoulutuksen ja koko laadunvarmistusalan kehityksen eteen. Suurenmoiset onnittelut Karille ansaitusta tunnustuksesta!” sanoo Knowit Oy:n toimitusjohtaja Ville Särmälä.

 

ISTQB International Software Testing Qualifications Board logo 

Kakkonen on myös yksi Finnish Software Testing Boardin (FiSTB:n) perustajajäsenistä ja toiminut sen puheenjohtajana vuodesta 2010. Knowit Oy on FiSTB/ISTQB:n Platinum-kumppani ja aktiivinen ISTQB:n sertifiointikurssien järjestäjä ja kouluttaja.

ISTQB vastaa kansainvälisestä ISTQB Certified Tester -sertifiointijärjestelmästä, joka perustuu avoimesti saatavilla olevaan sertifikaattisisältöön. ISTQB:n Suomen edustajana toimii FiSTB, joka vastaa suomalaisen näkökulman ja osaamisen tuomisesta kansainväliseen yhteistyöhön sekä myös koordinoi useiden kansallisten työryhmien toimintaa. FiSTB järjestää Suomessa sertifiointikokeita sekä akkreditoi sertifiointeihin valmentavia Perus- ja Jatkotaso-koulutuksia.

Lue lisää jäsenvalinnasta ISTQB:n tiedotteesta.

Knowit on konsulttiyritys, joka kiihtyvän digitalisaation aikakautena luo yksilöllistä arvoa asiakkaille kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowit erottuu muista konsulttitoimistoista sillä, että yrityksessä yhdistyy suunnittelu- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja IT-osaaminen. Knowitilla työskentelee noin 1850 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit AB (publ) on noteerattu Tukholman pörssin Pohjoismaisella listalla. Lisätietoja: www.knowitgroup.com

Lue lisää Knowitin testaus- ja laadunvarmistuspalveluista. 

Alkuun